Petra Dolejšová

„Je to práce detektiva, jen o něco bezpečnější.“

Kdo jsi?

Jsem Péťa Dolejšová. Narodila jsem se v Liberci, ale většinu života jsem prožila všude jinde, abych se do Liberce nakonec vrátila, protože všude dobře, doma nejlíp. Ráda kreslím a maluju, nějakou dobu už i koketuju s digitální malbou.

Co bylo před UX Fans?

Spousta věcí, ale asi bych to shrnula ve zkratce střední, vejška, práce, rodina, první dovolená v Chorvatsku… Na Vysoké škole ekonomické jsem se přidala do Outdoorového klubu se kterým jsem prosportovala Evropu, hlavně na kole, ale také mě baví skatové běžky a orienťáky. Na chvíli jsem si také odskočila na sportovní školu do Dánska, kde mě zaujal mořský kajak. Celkově to byla parádní zkušenost, třeba i proto, že jsem nějakou dobu bydlela s Gróňankou a setkala se tak s naprosto rozdílným světem. Z pracovních zkušeností bych vyzdvihla T-Mobile, kde jsem strávila nejvíce času a nejvíce mi to dalo. Pak se odkudsi zjevil manžel a přišly děti. Říkám jim trikolóra, protože má každé jinou barvu vlasů.

Co tě do UX Fans přivedlo?

Neskonalá vášeň pracovat, budovat a to třetí už si nepamatuju :). No a taky jsem se jednou v hospůdce dozvěděla, že jakési skvělé UX Fans, plné sporťáků, hledá projekťáka. Tak jsem si řekla, že se půjdu na kluky mrknout. IT projekťáka už jsem dřív dělala a baví mě to, mám ráda lidi a jsem s nimi i ráda v kontaktu. Také mi přijde, že je to práce detektiva, jen o něco bezpečnější :)

Jaká je tvoje role v UX Fans?

Projektový manažer. Ale zároveň jsem ráda, že je firma opravdu otevřená rozvíjení lidí, takže si můžu sáhnout i dál, než jen na řízení projektů a můžu se do nich více zavrtat :)

Baví tě být součástí UX Fans?

Baví? Jo, baví, jsou tu moc príma lidi.

V UXF od

Září 2022

Pozice

Projektová manažerka

LinkedIn

Další články

I jeden krátký telefonát může nastartovat zásadní změnu.